Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, prestij kazanılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerin düzeleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kazanç elde edeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir camide namaz kılmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle namaz kılmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada damadının namaz kıldığını görmek işlerin canlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada imamın arkasında namaz kılmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments