Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada sevgiliyle namaz kılmak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, Tövbe Edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, borç ödemeye, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada erkekle namaz kılmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedinin namaz kıldığını görmek zenginliğe sahip olacağına, rahatının yerinde olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada yeşillik yerde namaz kılmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments