Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi tarafından kaçırılmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kaçırmak bir araya geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kacmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments