Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hala hasta görmek

Rüyada hala hasta görmek

Rüyada hala hasta görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, maddi zararın büyük olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, dileklerin yerine geleceğine, şansın yüzüne güleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hala hasta gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada hala hasta görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işarettir.

Rüyada ölmüş olan hala görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada halanın oğlunu görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada hala gelini görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, can bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük hala görmek hasta ise şifa bulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve hala görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş hala görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments