Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halanın elini öpmek

Rüyada halanın elini öpmek

Rüyada halanın elini öpmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada halanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada halanın elini öpmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, her daim temkinli olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş halanın elini öpmek kendisi için mal mülk alacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hala oğlu görmek fesat kimselerin çıkacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada babaanne ve hala görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hala evi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş hala görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada baba ve hala görmek emeğinden hayır göreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada halanı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments