Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin haberini almak

Rüyada eski sevgilinin haberini almak

Rüyada eski sevgilinin haberini almak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin haberini almak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinden haber almak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili hakkında haber almak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber almak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ölüm haberini almak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden haber almak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek sorunsuz geçeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin haberini almak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments