Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak içinin rahat edeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, varlıklı kimse olacağına, şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak sahip olacağı malın faazlalığına, geçim derdi çekeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments