Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından bahsetmek

Rüyada altından bahsetmek

Rüyada altından bahsetmek çok üzüntü duyulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada altından bahsetmek gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada altından bahsetmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada yılandan bahsetmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıdan bahsetmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölüden bahsetmek haneye bereket geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennetten bahsetmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazdan bahsetmek yenilenme yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına tabir olunur.

Rüyada kurandan bahsetmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalettir.

Rüyada evlilikten bahsetmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments