Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski şato görmek

Rüyada eski şato görmek

Rüyada eski şato görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, iyi konumlara geleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski şato gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Rüyada eski şato görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şato görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada şato gibi ev görmek mevki makam sahibi olunacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tarihi şato görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla çalışmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir eve taşınmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada eski ama güzel ev görmek talihin yüzlerine güleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden koştuğunu görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments