Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunu ve eşini görmek

Rüyada patronunu ve eşini görmek

Rüyada patronunu ve eşini görmek ters giden durumların düzeleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, istediği gibi yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, işinden çıkarılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalettir.

Rüyada patronunu ve eşini gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada patronunu ve eşini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronun eşini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada patronunun eşini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada patronu ve eşini görmek işindeki verimin artacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada patron eşi görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin patronunu görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada patronun eşini görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada patron ve eşini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments