Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patron eşi görmek

Rüyada patron eşi görmek

Rüyada patron eşi görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patron eşi gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada patronun eşini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalet eder.

Rüyada patron eşi görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada patronunun eşini görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin patronunu görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada patron ve eşini görmek sorunların aşılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına işarettir.

Rüyada patronu ve eşini görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada patronunu ve eşini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada eski patronun eşini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments