Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski otobüse binmek

Rüyada eski otobüse binmek

Rüyada eski otobüse binmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Rüyada eski otobüse binmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada eski bir otobüse binmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, aile saadetinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle otobüse binmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada eski otobüse binmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Rüyada şehirler arası otobüse binmek adından konuşulur olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle otobüse binmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çaresizleşeceğine işarettir.

Rüyada valizle otobüse binmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıhhat ve moral bulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı otobüse binmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle otobüse binmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments