Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle otobüse binmek

Rüyada ölüyle otobüse binmek

Rüyada ölüyle otobüse binmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, malların çoğalacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada ölüyle otobüse binmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada halk otobüse binmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada şöförsüz otobüse binmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, mekân değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun yol otobüsüne binmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada servis otobüsüne binmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah otobüse binmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada patronla otobüse binmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalettir.

Rüyada sarı otobüse binmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments