Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski otel görmek

Rüyada eski otel görmek

Rüyada eski otel görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski otel gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada eski otel görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada otel inşaatı görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada otele görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada otelin yandığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalettir.

Rüyada otel kapısı görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada otelde asansöre binmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.

Rüyada otel satın almak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada otelde görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments