Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otel kapısı görmek

Rüyada otel kapısı görmek

Rüyada otel kapısı görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada otel kapısı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada otel kapısı görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet eder.

Rüyada otelde çalıştığını görmek maddi yükünün artacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Rüyada otelde konaklamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada otel sahibi olduğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otelde kalmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir otel görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, saygı göreceğine delalettir.

Rüyada otel odasında kalmak kazancının eksileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada otele yerleşmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments