Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işyerinde çalıştığını görmek

Rüyada eski işyerinde çalıştığını görmek

Rüyada eski işyerinde çalıştığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyerinde çalıştığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski çalıştığın işyerini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski çalıştığı işyerini görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Rüyada eski işyerinde çalıştığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek sorumlulukların azalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski çalıştığım işyerini görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, içinin hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments