Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada bir işyerinde çalıştığını görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına yorulur.

Rüyada eski çalıştığı işyerini görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çalıştığı işyerinin yandığını görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalettir.

Rüyada eski çalıştığın işyerini görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalıştığın işyerini görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments