Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işinden kovulmak

Rüyada eski işinden kovulmak

Rüyada eski işinden kovulmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalettir.

Rüyada eski işinden kovulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada eski işinden kovulmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinden kovulmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada işyerinden kovulduğunu görmek çirkin sözler işitileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kovulduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Rüyada okuldan kovulmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işten kovulacağını görmek çok yorulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir işten kovulmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments