Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinden kovulmak

Rüyada işyerinden kovulmak

Rüyada işyerinden kovulmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, önemli kararlar alınacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinden kovulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada işyerinden kovulmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada işyerinden kovulduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kötü sözler duylacağına işarettir.

Rüyada eski işinden kovulmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaneden kovulmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kovulduğunu görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafirlikten kovulmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada okuldan kovulduğunu görmek daima önüne bakacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments