Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işten kovulmak

Rüyada bir işten kovulmak

Rüyada bir işten kovulmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada bir işten kovulmak gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının işten kovulduğunu görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, haneye bereket geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işten kovulacağını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Rüyada işte kovulmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir işten kovulmak kötü karakterli bir kadına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada misafirlikten kovulmak sürekli ağlamaklı olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada cennetten kovulmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, maddi zararlara uğrayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments