Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski iş arkadaş görmek

Rüyada eski iş arkadaş görmek

Rüyada eski iş arkadaş görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Rüyada eski iş arkadaş gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir iş arkadaşını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ün yapmayı başaracağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski iş arkadaş görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski iş görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada eski iş patronunu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments