Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı iç çamaşırı görmek

Rüyada sarı iç çamaşırı görmek

Rüyada sarı iç çamaşırı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Rüyada sarı iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada sarı iç çamaşırı görmek şan şöhret kazanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının iç çamaşırını giymek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt iç çamaşırı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırının olmadığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırını değiştirmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments