Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski halıyı atmak

Rüyada eski halıyı atmak

Rüyada eski halıyı atmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bereket ve huzur getireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski halıyı atmak gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada eski halıyı atmak mutlu günlerin yakında olduğuna, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Rüyada halıyı çöpe atmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada halı atmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Rüyada halıyı atmak pişmanlığa, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada halıyı dışarı atmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çocuk sahibi olacağına, yetim sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski halı satmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir halı görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski halı vermek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments