Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir halı görmek

Rüyada eski bir halı görmek

Rüyada eski bir halı görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada eski bir halı gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada eski halı kilim görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski yeşil halı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski halı yıkamak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret eder.

Rüyada eski halı satın almak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski halı sermek güzel bir evlilik yaşanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada eski halıyı atmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalettir.

Rüyada eski yün halı görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Rüyada eski halı vermek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments