Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı çöpe atmak

Rüyada halıyı çöpe atmak

Rüyada halıyı çöpe atmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada halıyı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Rüyada halıyı çöpe atmak rızkın da ömür boyu süreceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı çöpe atmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada saçı çöpe atmak yersiz yere suçlanacağına, diplomalı kimse olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek çöpe atmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöp elbise atmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada parayı çöpe atmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş fırçasını çöpe atmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada soğanı çöpe atmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments