Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin kaçtığını görmek

Rüyada annesinin kaçtığını görmek

Rüyada annesinin kaçtığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, dertlerin son bulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin kaçtığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada annenin kaçırıldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, hırpalanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin kaçırıldığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, büyük özgüven kazanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işarettir.

Rüyada annesinin kaçtığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin kaçırıldığını görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada annesinden kaçtığını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan insan görmek istemediği halde borçlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kaçırıldığını görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hem dua alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments