Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin kaçırıldığını görmek

Rüyada annesinin kaçırıldığını görmek

Rüyada annesinin kaçırıldığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet eder.

Rüyada annesinin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada annesinden kaçtığını görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada annemin kaçırıldığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kaçırıldığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin kaçtığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin kaçırıldığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kalp kırmayacağına, dinamik olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin kaçırıldığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Rüyada köpek balığından kaçtığını görmek onların kıymetini bileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüse kaçırmak rahata erileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments