Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski fabrika görmek

Rüyada eski fabrika görmek

Rüyada eski fabrika görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, geçmişini arkada bırakacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada eski fabrika gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada eski fabrika görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Rüyada eski bir fabrika görmek rahat edileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir fabrika görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada çikolata fabrikası görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı fabrikası görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Rüyada halı fabrikası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Rüyada bir fabrikada çalıştığını görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Rüyada tatlı fabrikası görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments