Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir fabrika görmek

Rüyada eski bir fabrika görmek

Rüyada eski bir fabrika görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski bir fabrika gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltmanıza yardım ediyor.

Rüyada eski fabrika görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir fabrika görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulur.

Rüyada demir fabrikası görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada fabrikanın yandığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada süt fabrikası görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir fabrika görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mermer fabrikası görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada fabrika yangın görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments