Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşyalar atmak

Rüyada eski eşyalar atmak

Rüyada eski eşyalar atmak sorunlarının da çözüleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşyalar atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada eski eşya atmak beklediği haberin gelmeyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada eski eşyaları atmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşyaları çöpe atmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden eski eşya atmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, mutluluğunun daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşyalar atmak refah düzeyinin artacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan eşya atmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyayı çöpe atmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaları atmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments