Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşya atmak

Rüyada eski eşya atmak

Rüyada eski eşya atmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşya atmak gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Rüyada eski eşyalar atmak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski eşya atmak kavgaların büyüyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Rüyada evden eski eşya atmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski eşyaları atmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada eski eşyaları çöpe atmak akrabayla araya mesafe konulacağına, haberler alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Rüyada camdan eşya atmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada ateşe eşya atmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dünyasının iyileşmesine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan eşya atmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments