Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları atmak

Rüyada eşyaları atmak

Rüyada eşyaları atmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada eşyaları atmak gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada ateşe eşya atmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, rahat bir nefes alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada evden eski eşya atmak terfi edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyayı çöpe atmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine tabir olunur.

Rüyada evden eşyaları atmak makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada eşyaları çöpe atmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet eder.

Rüyada ev eşyası atmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada camdan eşya atmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyaları atmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments