Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle yemek yemek

Rüyada eski eşle yemek yemek

Rüyada eski eşle yemek yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşle yemek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada eski eşle yemek yemek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin akrabalarını görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada eski eşin evine gitmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin öptüğünü görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşini hasta görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini gelinlikle görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, işlerinin rast gideceğine, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle evlenmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments