Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini evlenmiş görmek

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok günah işleyeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini evlenmiş gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Rüyada eski eşinin evleneceğini görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşi evlenmiş görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini öldürmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eski eşini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi dövmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, gergin olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işarettir.

Rüyada eski eşin ailesini görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Rüyada eski eşi öpmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments