Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle nişanlanmak

Rüyada eski eşle nişanlanmak

Rüyada eski eşle nişanlanmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada eski eşle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada eski eşle nişanlanmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek sevilen birinin geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada eşini nişanlanırken görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşle nişanlanmak şansızlığın kırılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Rüyada eşiyle nişanlandığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naz

Rüyam da eski ayrıldığım eşimle nisanlani cakmisim bir sürü rengarenk kıyafetler var elbise denetiriyorlar evde o’kadar de cok sayıda bayan ve erkek varken arti oğlumuz da var yanimizda