Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin evini görmek

Rüyada eski eşinin evini görmek

Rüyada eski eşinin evini görmek kötü sözler duyulacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşinin evini gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada eski eşin evine gitmek büyük başarılara imza atılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin evine girmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin evini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek edilen duaların kabul edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin akrabalarını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zorluklarını aşacağına inanılır.

Rüyada eski eşini öpmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada eski eşine para vermek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aç kalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments