Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine gül vermek

Rüyada eşine gül vermek

Rüyada eşine gül vermek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kendisini ailesine vereceğine inanılır.

Rüyada eşine gül vermek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada eşine gül görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini gülerken görmek büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eşine gül vermek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kırmızı gül vermek rahatının yerine geleceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek zor durumlarda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada eşine kırmızı gül görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada eski eşini gülerken görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşini gülerken görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments