Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine gül görmek

Rüyada eşine gül görmek

Rüyada eşine gül görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada eşine gül gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada ölmüş eşini gülerken görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine kırmızı gül vermek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşine gül görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada eski eşini gülerken görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine gül vermek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşini gülerken görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kırmızı gül görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments