Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla yemek yemek

Rüyada eski bir arkadaşla yemek yemek

Rüyada eski bir arkadaşla yemek yemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla yemek yemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşlarla yemek yemek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla yemek yemek kötü ve zor günler yaşanacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla yemek yemek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Rüyada eski çalışma arkadaşını görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla evlenmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaş görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments