Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski aşk görmek

Rüyada eski aşk görmek

Rüyada eski aşk görmek zor ve kötü günler geçireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski aşk gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada eski aşkı görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski aşk görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada aşkı hissetmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada aşk kitabı görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşk acısı çekmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine inanılır.

Rüyada platonik aşk görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşk mektup yazmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments