Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla oyun oynamak

Rüyada arkadaşla oyun oynamak

Rüyada arkadaşla oyun oynamak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak işlerinin çok yolunda gideceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada azeri oyunu oynamak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pc oyunu oynamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments