Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşın aradığını gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kendi geleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, insanları kandıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini aramak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments