Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle uçağa binmek

Rüyada eşiyle uçağa binmek

Rüyada eşiyle uçağa binmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle uçağa binmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada eşiyle uçağa binmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle uçağa binmek övgü dolu sözler işiteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada biriyle uçağa binmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet eder.

Rüyada uçağa binmek istemek fakirlik yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa son anda binmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada üstü açık uçağa binmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla uçağa binmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments