Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle münakaşa etmek

Rüyada eşiyle münakaşa etmek

Rüyada eşiyle münakaşa etmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, işinde ustalaşacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle münakaşa etmek gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada eşiyle münakaşa etmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni yerler göreceğine yorulur.

Rüyada ağız münakaşası etmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, şifaya kavuşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Rüyada ağız münakaşası yapmak sağlığına kavuşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Rüyada birisiyle münakaşa etmek sorunlu bir döneme gireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına inanılır.

Rüyada biriyle münakaşa etmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla münakaşa etmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada münakaşa ettiğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Rüyada düşmanla münakaşa etmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments