Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle münakaşa etmek

Rüyada birisiyle münakaşa etmek

Rüyada birisiyle münakaşa etmek onu borçtan kurtaracağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kazanç ve kar getireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada birisiyle münakaşa etmek gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Rüyada münakaşa ettiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanla münakaşa etmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle münakaşa etmek kazancın daha da artacağına, hayırlı haberlere, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulur.

Rüyada ağız münakaşası yapmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yenileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada biriyle münakaşa etmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla münakaşa etmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle münakaşa etmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada ağız münakaşası etmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments