Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Rüyada eşten ayrılmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın eşi görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşinle barıştığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, talihinin artacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments