Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle ağlamak

Rüyada eşiyle ağlamak

Rüyada eşiyle ağlamak hastalıklarının biteceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işinin en iyisi olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada eşinin ölümüne ağlamak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada eşin ağladığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eşi için ağlamak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işarettir.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kazanç ve kar getireceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle ağlamak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak hatalı yollara sapılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments