Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi için ağlamak

Rüyada eşi için ağlamak

Rüyada eşi için ağlamak rahatının bozulacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi için ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada eşin ağladığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle ağlamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğüne ağlamak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada eşiyle beraber ağlamak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşi için ağlamak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Rüyada eş için ağlamak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ticaret ehli kimse olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments