Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin zina yaptığını görmek

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek yeni alanlara yöneleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin zina yaptığını gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, mevki kazanacağına delalettir.

Rüyada eşini zina ederken görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Rüyada eşini zina yaparken görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekle zina yapmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada hanımını zina ederken görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments