Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret eder.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada eşini zina ederken görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini zina yaparken görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada zina yaparken görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada birini zina yaparken görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bir ortaklık kurulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments